fbpx

Steklena nihajna vrata okviren strošek vgradnje ?

Vse o stroških vgradnje steklenih nihajnih vrat.

Na strošek vgradnje steklenih nihajnih vrat bo predvsem vplivala izbira stekla. Za steklena nihajna vrata lahko izbiram med različnimi vrstami stekla. Seveda bo debelina stekla močno vplivala na končno ceno. Kaljeno in varnostno steklo, moram izbrati pravilno, da ob morebitnem razbitju stekla, ne pride do velike škode. S tem mislim na poškodbe v prostoru in morebitne poškodbe pri ljudeh.

Celotna investicija in stroški povezani za steklena nihajna vrata, bodo odvisni od moje izbire dodatne obdelave. Tukaj imam predvsem v mislih slike, logotipe in ostale vizualne podobe. Dodatno bo strošek lahko večji, če bom izbral možnost deljenega odpiranja. Pri oceni stroškov, pa moram upoštevati:

  • material, ki ga bom izbral
  • časovni rok izvedbe projekta
  • poseg in priprava prostora za namestitev nihajnih vrat
  • nepredvidena dela

Če upoštevam vse našteto, bo veliko odvisno od materiala, ki ga bom izbral. Bolj bo material kakovostnejši, dražje bo vse skupaj. Zato si bom postavil neko okvirno številko, ki bi jo namenil za ta projekt. Steklena nihajna vrata morajo biti z vidika same namestitve čim bolj enostavna. Nikakor si pa ne smem izbrati prevelika, saj mi lahko pokvarijo vizualno cel prostor. Še najbolj smiselna se mi zdijo na hodniku, kjer bi na vrhu stopnic, imel odličen toploten ščit. Hkrati pa bi imel dovolj svetlobe, da ne bi bilo potrebno čez dan prižigati po nepotrebnem luči. Sam estetski videz, pa bi dodatno prispeval k bolj bogatemu izgledu.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve