Ponudba mora zajemati vse od vrat, montaže in morebitno servisno vzdrževanje.

Za uporabo v notranjih prostorih lahko namestimo notranja drsna vrata. Njihovo tiho delovanje je zelo primerno za vgradnjo v bivalnih prostorih. Lahko jih namestimo v dnevni prostor, jedilnico, kuhinjo ali predprostor. Elegantna in praktična rešitev, ki jo lahko uporabimo tudi za vhod v kopalnico. V poslovnem prostoru, hotelih, gostinskih lokalih, ne glede na stil opreme v prostoru, se notranja drsna vrata odlično podajo.

Estetska in vizualna podoba, se z lahkoto prilagodi vsaki želji in potrebi. Tako se z lahkoto zasnova vrat prilagodi dizajnu notranjega prostora. Izbira barve, profilov kril, vzorci, steklo v različnih barvah, vse to nam omogoča današnja proizvodnja.

Notranja drsna vrata so z vidika uporabe preprosta. Lahko izbiramo sistem »push&go«. To pomeni, da se vrata pri rahlem potisku, samodejno odprejo. Seveda se potem tudi samodejno zaprejo. To je v primerjavi s klasičnimi krili vrat kar velika težava, ki smo jo rešili. Lahko si namestimo senzorje ali programsko stikalo. Tako imamo takoj na voljo večjo izbiro funkcij delovanja. Seveda lahko zaradi varnosti ali drugih potreb, vrata odpiramo tudi z drugimi kontrolami pristopa. Moderne verzije imajo vgrajene senzorje, da se vrata odpirajo s pomočjo čipov, ki jih imamo za dostop.

Prednost je tudi neoviran prehod, tudi če imamo polne roke. Klasičnih vrat ne bi mogli odpreti, preden ne bi odložili stvari. Drsna vrata pa se odprejo samodejno in prehod je tako veliko lažji tudi za otroke ali hišne ljubljenčke. Ponudba mora zajemati tako montažo, kot morebitno servisno vzdrževanje ali popravila.