Zakaj je MN steklo najboljša izbira za vas

Celotni sistem je zasnovan na razvojni tehnologiji, katera končnemu uporabniku nudi mnogo več, kot samo zasteklitev. V času napredka tehnologije in zahtevnosti tržišča, je stavbno pohištvo že kar nekaj časa nazaj preseglo svojo osnovno funkcijo. Brezokvirni drsni sistem v naši ponudbi pa dokončno zabriše mejo med bivalnim notranjim in nebivalnim zunanjim prostorom, ter oboje skozi estetiko in funkcionalnost, zaključi v arhitekturno celoto.

Inovativni način odpiranja steklenih lamel na eno, drugo ali obe strani, omogoča popolni izkoristek prostora in tako ne utrpite prostorske izgube. Kvalitetna vodotesna silikonska tesnila, med steklenimi lamelami, omogočajo nemoten pogled, večji svetlobni izkoristek (sistem je brez kakršnih koli vertikalnih stebrov) ter zaščitijo prostor pred vetrom, hrupom in umazanijo. Sistem je zasnovan tako, da se prilagodi kakršnikoli obliki odprtine ter situaciji in tako lahko sedaj, prostor koristite skozi celo leto, brez omejitve na vremenske pogoje. Poleti boste uživali na prostem, v preostalih letnih časih pa bo stik z naravo omogočen v lično zastekljenem zimskem vrtu, pokriti terasi, balkonu, atriju ali zimski kuhinji.

Sistem, za razliko od ostalih na trgu, nima kolesc, zaradi česar se sestavni deli z vsakodnevno uporabo ne obrabljajo, kar pripomore k minimalnemu vzdrževanju in čiščenju. S strani proizvajalca, pa so s certifikatom in priznanji zagotovljeni ne samo najbolj kvalitetni materiali na tržišču ampak tudi družbeno in ekološka odgovorna proizvodnja, s čimer kot kupec, tudi sami prispevate k ohranjanju narave. Zaradi teh dveh dejavnikov in same kvalitete katero jamčimo mi kot izvajalci, pa nudimo doživljensko garancijo na sistem odpiranja in zapiranja, kot se ga pokaže na zaključni montaži (razen na tesnila, ki so potrošni meterial, katerega življenska doba (5-15 let) je odvisna od izpostavljenosti zunanjim vremenskim pogojem).  SPODAJ SI LAHKO OGLEDATE LOKACIJE NAŠIH MN MOJSTROVINIC / IZDELKOV.

mn_steklo_zasnova_zasteklitve_1
mn_steklo_zasnova_zasteklitve_2
mn_steklo_zasnova_zasteklitve_3
mn_steklo_zasnova_zasteklitve_4

Prenesi PDF dokument