STEKLENE DRSNE IN FIKSNE STREHE

Najširša ponudba premičnih streh na motorni pogon in prozornih fiksnih streh.

Naj naravni svetlobi prepustite vsak prostor

 

Dvižne strehe s projekcijo do 11,2 m in steklenimi ploščami širine do 4 m. Zaradi optimalne zmogljivosti in velikih dimenzij so naše dvižne in fiksne steklene strehe odlična izbira za ustvarjanje novih prostorov v hotelih, restavracijah in velikih podjetjih.

 

Z njimi lahko ustvarite večji uporabni prostor na terasah, v gazebah, rastlinjakih, solarijih, na podstrešjih, v bazenih itd.

 

Serija T7000 RPT je prva serija zložljivih streh na trgu, opremljena s pravim toplotnim prebojem in trojno zasteklitvijo za toplotno učinkovitost brez primere.

  • U-vrednosti od 1,4 W/m²K.
  • Pravi toplotni preboj za vrednost U = 1,4 W/m²K.
Ustvarite večji uporabni prostor

Kontakrtirajte ekipo naših strokovnjakov

Mobilna strešna kritina s samodejnim odpiranjem do 90%

 

V nekaj sekundah ponovno vzpostavite popoln stik z zunanjim svetom. Zaradi njihovega samodejnega delovanja, ki ga poganjajo najsodobnejši motorji, je odpiranje in zapiranje naših zložljivih streh tako preprosto kot pritisk na gumb.

 

Avtomatske strehe so povezane z najnaprednejšimi aplikacijami za avtomatizacijo doma, ki obstajajo.

 

Motorizirani sistem je popolnoma združljiv s senzorji vetra, dežja in sonca ter aplikacijami, kot so IFTTT, AMAZON ALEXA in HOMEKIT.U

Popolnoma vodotesni in zrakotesni sistemi zložljivih streh

 

Steklena streha ustvarja popolnoma zaščitene prostore brez potrebe po večjih prenovah. Naši sistemi zložljivih streh so izdelani s sistemom zasteklitve, profili in tesnili, ki so posebej zasnovani za zagotavljanje tesnosti pred dežjem in vetrom.

 

Izboljša energetsko učinkovitost z zmanjšanjem stroškov in vpliva na okolje.

 

Toplotna izolacija, odličen vstop naravne svetlobe in toplote ter možnost popolnega odpiranja motoriziranega strešnega sistema omogočajo izboljšanje ravni udobja v katerem koli prostoru z minimalno porabo energije.

Razširite svoj dom ali povečajte donosnost svojega podjetja

 

Ustvarite nove prostore in uživajte na prostem kadar koli v letu z našimi sistemi zložljivih steklenih streh. Našo ponudbo s sistemi zložljivih streh odlikuje enostavnost in prilagodljivost vsakemu trenutku, kar vam zagotavlja uživanje na prostem v vsakem letnem času. S preprostim pritiskom na daljinski upravljalnik spremenite pokrito teraso v popolnoma odprto.

 

Zasnovo mobilne strešne kritine lahko popolnoma prilagodite svojemu življenjskemu slogu ali potrebam svojega podjetja, tako da izbirate med različnimi serijami, zaključki profilov ter konfiguracijami stekla ali plošč ali vključite druge dodatke, kot je inovativni sistem za avtomatizacijo doma.

S prilagajanjem vsake podrobnosti naredite sistem po svoje

 

Naša ekipa tehnikov, ki jo sestavljajo visoko usposobljeni strokovnjaki, bodo preučili in oblikovali najboljše rešiteve za vsak projekt na ekskluziven način. Predlogi so oblikovani tako, da zagotovljajo kakovost, zanesljivost in učinkovitost zasteklitve, ki jo potrebujete.