fbpx

STEKLENA NIHAJNA VRATA

Olajšan prehod med prostori, večjimi hodniki z dnevno številčnejšo uporabo, Vam omogočajo steklena nihajna vrata, brez izgube fluidnosti in svetlobe v prostoru.

V zelo prehodnih prostorih, kot so pisarne, prostori javnega značaja, sejne sobe, skupni vhodi,.. steklena nihajna vrata omogočajo ne samo hitri in enostavni prehod ampak tudi sočasno estetsko minimalistično in transparentno pregrado. Ravno zaradi svojih karakteristik, se steklena nihajna vrata najbolje obnesejo v objektih, kjer je potrebno hitro in enostavno prehajanje med prostori, zaradi sočasnega koriščenja večjega števila ljudi.

 

Bistvena prednost steklenih nihajnih vrat je, v dvosmernem odpiranju, kar omogoča hitri prehod in pretok, več ljudi naenkrat. Sočasno pa so vrata samozapirajoča (na kotu 90° pa se fiksno ustavijo) in tako rekoč tiha, saj ni klasičnega odpiranja in zapiranja, kar je velika dodana vrednost za večnamenske prostore.

 

Namestitev steklenih nihajnih vrat ne predstavlja praktično nobenega posega v prostor, saj ni klasičnih okvirjev, ampak se steklena nihajna vrata namesti direktno na zidno odprtino ali na leseno ali ALU oblogo. Z steklenimi nihajnimi vrati ohranimo več svetlobe in možnosti povezovanja, kot pa pri klasičnih lesenih vratih, pri številčnejši uporabi pa zagotovo lahko trdimo, da se tudi trajnostno le-ta bolje obnesejo.

 

Steklena nihajna vrata so lahko enokrilna ali dvokrilna, izdelana pa so iz ESG kaljenega stekla z varnostno brušenimi in poliranimi robovi, katerega se Vam po želji speska, zatemni, zgravira v željeni vzorec, sliko, logotip, zadimi, lahko je barvano,.. opcije izbire so skorajda neomejene.

Zastekli-si-Steklena_nihajna_vrata_1
Zastekli-si-Steklena_nihajna_vrata_2
Zastekli-si-Steklena_nihajna_vrata_3
Brezokvirno drsno zastekljenjevanje

Naša celotna ponudba zasteklitve

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve