STEKLENA NIHAJNA VRATA

Olajšan prehod med prostori, večjimi hodniki z dnevno številčnejšo uporabo, Vam omogočajo steklena nihajna vrata, brez izgube fluidnosti in svetlobe v prostoru.

V zelo prehodnih prostorih, kot so pisarne, prostori javnega značaja, sejne sobe, skupni vhodi,.. steklena nihajna vrata omogočajo ne samo hitri in enostavni prehod ampak tudi sočasno estetsko minimalistično in transparentno pregrado. Ravno zaradi svojih karakteristik, se steklena nihajna vrata najbolje obnesejo v objektih, kjer je potrebno hitro in enostavno prehajanje med prostori, zaradi sočasnega koriščenja večjega števila ljudi.

 

Bistvena prednost steklenih nihajnih vrat je, v dvosmernem odpiranju, kar omogoča hitri prehod in pretok, več ljudi naenkrat. Sočasno pa so vrata samozapirajoča (na kotu 90° pa se fiksno ustavijo) in tako rekoč tiha, saj ni klasičnega odpiranja in zapiranja, kar je velika dodana vrednost za večnamenske prostore.

 

Namestitev steklenih nihajnih vrat ne predstavlja praktično nobenega posega v prostor, saj ni klasičnih okvirjev, ampak se steklena nihajna vrata namesti direktno na zidno odprtino ali na leseno ali ALU oblogo. Z steklenimi nihajnimi vrati ohranimo več svetlobe in možnosti povezovanja, kot pa pri klasičnih lesenih vratih, pri številčnejši uporabi pa zagotovo lahko trdimo, da se tudi trajnostno le-ta bolje obnesejo.

 

Steklena nihajna vrata so lahko enokrilna ali dvokrilna, izdelana pa so iz ESG kaljenega stekla z varnostno brušenimi in poliranimi robovi, katerega se Vam po želji speska, zatemni, zgravira v željeni vzorec, sliko, logotip, zadimi, lahko je barvano,.. opcije izbire so skorajda neomejene.

Steklena_nihajna_vrata_1
Steklena_nihajna_vrata_21
Steklena_nihajna_vrata_22
steklena nihajna vrata (12)
Steklena_nihajna_vrata_20
Steklena_nihajna_vrata_19
Steklena_nihajna_vrata_02
Steklena_nihajna_vrata_01
Steklena_nihajna_vrata_17
Steklena_nihajna_vrata_18
Steklena_nihajna_vrata_16
Steklena_nihajna_vrata_15
Steklena_nihajna_vrata_13
Steklena_nihajna_vrata_12
Steklena_nihajna_vrata_10
Steklena_nihajna_vrata_09
Steklena_nihajna_vrata_04
Steklena_nihajna_vrata_08
Steklena_nihajna_vrata_07
Steklena_nihajna_vrata_06
Steklena_nihajna_vrata_05
Steklena_nihajna_vrata_03
Brezokvirno drsno zastekljenjevanje

Naša celotna ponudba zasteklitve