fbpx

DRSNA ZASTEKLITEV BALKONA

Ker dodatni prostor vedno pride prav in mi Vam lahko to omogočimo. Večtirni ali drsni sistem zastekljevanja v naši ponudbi, sta funkcionalni in enostavni rešitvi za drsno zasteklitev balkona.

Drsna zasteklitev balkona, je v našem podjetju skoraj vsakdanjik, saj ima balkon praktično vsak objekt. Razlog zakaj se nekdo odloči ravno za nas, je v inovativnosti ter vsestranskosti sistemov zastekljevanja v naši ponudbi in v izboljšavah kvalitete bivanja, ki jih s tem stranka pridobi. Veliko ljudem smo tako z drsno zastekljitvijo balkona, že spremenili dinamiko domovanja na boljše, saj naši visoko usposobljeni monterji vedno najdejo najbolj primerno rešitev za Vaše potrebe in Vaš balkon. Tudi, če imate zunaj nameščeno klimo, stebre, že postavljeno ograjo, nizek ali visok strop, položene tlake, ti dejavniki pri našem sistemu drsne zasteklitve balkonov ne predstavljajo nobenih ovir. Najkvalitetnejši materiali na tržišču in izbrana večtirna zasteklitev ali drsna zasteklitev pa Vašemu balkonu dodata še funkcijo zračnega jaška in s tem tako preprečite energetsko izgubo v bivalnih prostorih in zmanjšate stroške vzdrževanja.

Torej, uživajte v nemotenem pogledu, sušite perilo brez strahu pred vlago, saj balkon enostavno prezračite, sproščajte se ob kavi in razgledu v vseh vremenskih pogojih, pridobite prostor za shranjevanje, igranje, telovadbo, lahko celo vrtnarite…

 

Zastekljeni balkon je podaljšani prostor kateremukoli objektu. Dobro in potrebam primerno drsno zastekljeni balkon, pa je mnogo več kot samo to.

Brezokvirno drsno zastekljenjevanje

Naša celotna ponudba zasteklitve

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve