fbpx

DRSNA ZASTEKLITEV VETROLOVA

Iščete svetlo rešitev? Drsna zasteklitev vetrolova sta estetski in učinkoviti rešitvi, s katerima boste pridobili prostor, obdržali svetlobo in naredili najboljši prvi vtis.

V naši ponudbi imamo različne drsne sisteme zastekljevanja, kateri Vaš do sedaj klasični vetrolov spremenijo v ličen predprostor ali obratno, vendar ta še vedno ohrani prvotni namen zračnega jaška. Z drsno zastekljitvijo vetrolova pridobite zračnost, kar je je izrednega pomena, neposrednost z zunanjostjo, pritok svetlobe v bivalne prostore, enostavnejše vzdrževanje sistema, kot tudi samega čiščenja prostora in večfunkcijskost.

 

Drsno ali večtirno zastekljeni vetrolov/predprostor popestrite z izbrano rastlino, ogledalom, lično osvetljavo (talna, samostoječa, dekorativna), sedalom, obešalom, primerno omaro za shranjevanje in si olajšate prihod in odhod iz Vašega doma.

 

Dež, veter, sonce, umazanija, sneg, hladen/topel zrak, hrup,… pred preitjem vsega naštetega, v bivalne prostore nas zaščiti dobro narejen in kvalitetno drsno zastekljeni vetrolov. Funkcija vetrlova pa se zagotovo ne bi rabila ustaviti zgolj pri teh že poznanih koristih.

 

Zakaj torej ne bi očarali Vaših gostov že takoj ob prihodu? Zakaj ne bi ponudili sebi več? Kontaktirajte nas in mi Vam bomo pomagali narediti nepozabni prvi vtis.

Drsna_zasteklitev_vetrolova_01
Drsna_zasteklitev_vetrolova_02
Drsna_zasteklitev_vetrolova_03
Drsna_zasteklitev_vetrolova_04
Drsna_zasteklitev_vetrolova_05
Drsna_zasteklitev_vetrolova_06
Drsna_zasteklitev_vetrolova_07
Drsna_zasteklitev_vetrolova_09
Drsna_zasteklitev_vetrolova_10
Drsna_zasteklitev_vetrolova_09
Brezokvirno drsno zastekljenjevanje

Naša celotna ponudba zasteklitve

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve