NOTRANJA DRSNA VRATA

Kjer krilno odpiranje vrat predstavlja problem, so notranja drsna vrata elegantna in funkcionalna rešitev, z ali brez spodnjega vodila.

V manjših prostorih z ožjimi prehodi so notranja drsna vrata zagotovo najboljša izbira. Omogočajo nam pregraditev, zasebnost, optimalno izrabo prostora, brez izgube potrebne svetlobe. Montaža in nastavitev notranjih drsnih vrat, sta zelo enostavni in nevsiljivi, zmonitramo Vam jih lahko v strop ali na steno. Notranja drsna vrata nimajo spodnjega vodila, kar pomeni, da se jih lahko pelje tudi v steno ali za omaro in tako res ohranite, nujno potrebni bivalni prostor. Definitvna prednost notranjih drsnih vrat, je tudi v tihem odpiranju in zapiranju, kar je še posebej pri manjših prostorih velik plus.

 

Notranja drsna vrata so izdelana iz ESG kaljenega stekla z varnostno brušenimi in poliranimi robovi, katerega se Vam po želji speska, zatemni, zgravira v željeni vzorec ali sliko, zadimi, lahko so antirefleksna, opcij je neomejeno in tako so drsna vrata lahko tudi estetski ambientalni dodatek.

 

Torej, če ste se znašli v prostorski stiski in iščete uporabno rešitev, nas kontaktirajte, kajti mi Vam ponujamo najbolj kvalitetne materiale in učinkovito izvedbo za ugodno ceno.

notranja drsna vrata (9)
notranja drsna vrata (8)
notranja drsna vrata (5)
notranja drsna vrata (4)
notranja drsna vrata (3)
notranja drsna vrata (3)
notranja drsna vrata (2)
notranja drsna vrata (1)
notranja drsna vrata (1)
notranja drsna vrata (17)
notranja drsna vrata (15)
notranja drsna vrata (14)
notranja drsna vrata (12)
notranja drsna vrata (11)
Brezokvirno drsno zastekljenjevanje

Naša celotna ponudba zasteklitve