fbpx

DRSNA ZASTEKLITEV TERASE

Iščete kvalitetno, svetlo in obstojno rešitev? Potem sta drsna zasteklitev ali večtirna zasteklitev v naši ponudbi, elegantni in preprosti rešitvi, za zasteklitev Vaše terase.

Predstavljajte si, da sedaj lahko koristite Vašo teraso v vseh letnih časih, v vseh vremenskih pogojih, v celoti z namenom, ki ste si ga zamislili ob samem načrtovanju tega prostora.

 

Z brezokvirnim drsnim ali večtirnim sistemom zastekljevanja v naši ponudbi, boste pridobili vse te možnosti in še več. Brezokvirna drsna zasteklitev terase – Inovativna tehnologija, kjer se vse steklene lamele odprejo na eno, drugo ali obe strani, navzven ali navznoter, Vam v parih sekundah omogoči popolni izkoristek odprtine, neposredni stik z zunanjostjo, koriščenje neglede na vremenske pogoje, brez, da izgubljate manevrski prostor. Sočasno pa drsna zasteklitev terase še vedno ohrani fluidnost primarnega namena. V hladnejših dneh boste lamele zaprli, pol priprli, si naredili zavetrje in Vašo sedaj drsno zastekljeno teraso še naprej nemoteče koristili tudi pozimi.

 

Prednost drsno zastekljene ali večtirno zastekljene terase je v veliki meri ta, da boste kljub vremenskim razmeram ohranili prostor, kateri je bil sedaj omejen na sončne dni. Med steklenimi lamelami ni nikakršnih stebrov, ampak so vmes visoko kvalitetna vodoodporna, protihrupna silikonska tesnila, zaradi česar ne izgubljate svetlobe in še vedno občutite stik z naravo, zunanjostjo, kar pa tudi je namen same terase.

 

Terasa je osrednji prostor zabave in druženja v poletnih dneh, pa naj bo to v domačem ali družbenem okolju. Skoraj vsako domovanje ima neko urejeno površino, katero koristi za piknike, zabave, sproščanje, telovadbo, vrtnarjenje,.. Tipi teras se razlikujejo po velikosti, obliki, slogu, umestitvi, poznamo pa tudi pokrite in nepokrite terase in ravno slednje so tiste, ki niso izkoriščene v polnem potencialu.

 

Drsna zasteklitev terase z kvalitetnim izborom materialov, je zagotovo dodana vrednost vsakemu domovanju. Kontaktirajte nas in skupaj dodajmo piko na i.

Brezokvirno drsno zastekljenjevanje

Naša celotna ponudba zasteklitve

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve