fbpx

DRSNE STEKLENE PREDELNE STENE

Potrebujete več namenski prostor? V današnjem času je pripravljenost ključna, z uporabo drsne steklene predelne stene do multifunkcionalnosti v parih sekundah.

Brezokvirni drsni sistem zastekljevanja v naši ponudbi, je zaradi same preprostosti in inovativnosti, več kot samo idealna rešitev za kakovostno, smiselno in tudi estetsko nemotečo drsno stekleno predelno steno. Pri tem sistemu se vse steklene predelne lamele umaknejo na eno, drugo ali obe strani in s tem ne izgubite potrebnega prostora, stekleno predelno steno pa postavite ali umaknete v zgolj parih sekundah, brez kakršnegakoli napora.

 

Celotni sistem drsi, po v tleh potopljenem vodilu in tako ni nobenih nepotrebnih talnih preprek, zaradi česar je ta sistem drsne steklene predelne stene, elegantna in nevsiljiva rešitev, tudi za prostore javnega koriščenja. Vsa teža sistema je na spodnjem vodilu, kar omogoča 100 % stabilnost same drsne steklene predelne stene kljub masovni vsakodnevni uporabi. Med lamelami ni nikakršnih stebrov, ampak so vmes visoko kvalitetna protizvočna, vodotesna H silikonska tesnila, ki omogočajo pretok svetlobe in popolni pregled nad vsem.

 

Zaradi samega minimalističnega dizajna je taka drsna steklena pregradna stena nemoteča v slogovno opremljenemu prostoru, večnamenski dvorani, visoko dovršeni pisarni ali minimalističnemu stanovanju.

 

Torej, imate poslovni prostor, katerega bi radi bolje izkoristili? Imate v domačem bivalnem okolju prostorsko stisko, ki bi jo radi rešili? Imate prostor, katerega je potrebno koristiti sočasno v različnih namenih? Razmišljate o drsnih steklenih predelnih stenah, pa ne veste kako bi se tega lotili? Kontaktirajte nas in skupaj bomo nadgradili Vaš prostor. Kontaktirajte nas, kajti mi Vam lahko to omogočimo.

Brezokvirno drsno zastekljenjevanje

Naša celotna ponudba zasteklitve

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve