DRSNE STEKLENE PREDELNE STENE

Potrebujete več namenski prostor? V današnjem času je pripravljenost ključna, z uporabo drsne steklene predelne stene do multifunkcionalnosti v parih sekundah.

Brezokvirni drsni sistem zastekljevanja v naši ponudbi, je zaradi same preprostosti in inovativnosti, več kot samo idealna rešitev za kakovostno, smiselno in tudi estetsko nemotečo drsno stekleno predelno steno. Pri tem sistemu se vse steklene predelne lamele umaknejo na eno, drugo ali obe strani in s tem ne izgubite potrebnega prostora, stekleno predelno steno pa postavite ali umaknete v zgolj parih sekundah, brez kakršnegakoli napora.

 

Zakaj izbrati drsne steklene stene?

Celotni sistem drsi, po v tleh potopljenem vodilu in tako ni nobenih nepotrebnih talnih preprek, zaradi česar je ta sistem drsne steklene predelne stene, elegantna in nevsiljiva rešitev, tudi za prostore javnega koriščenja. Vsa teža sistema je na spodnjem vodilu, kar omogoča 100 % stabilnost same drsne steklene predelne stene kljub masovni vsakodnevni uporabi. Med lamelami ni nikakršnih stebrov, ampak so vmes visoko kvalitetna protizvočna, vodotesna H silikonska tesnila, ki omogočajo pretok svetlobe in popolni pregled nad vsem.

 

Zaradi samega minimalističnega dizajna je taka drsna steklena pregradna stena nemoteča v slogovno opremljenemu prostoru, večnamenski dvorani, visoko dovršeni pisarni ali minimalističnemu stanovanju.

 

Torej, imate poslovni prostor, katerega bi radi bolje izkoristili? Imate v domačem bivalnem okolju prostorsko stisko, ki bi jo radi rešili? Imate prostor, katerega je potrebno koristiti sočasno v različnih namenih? Razmišljate o drsnih steklenih predelnih stenah, pa ne veste kako bi se tega lotili? Kontaktirajte nas in skupaj bomo nadgradili Vaš prostor.

Pogosta vprašanja

Steklene stene so vse pogostejša rešitev v sodobni arhitekturi. Zaradi njihove vedno večje priljubljenosti, je popolnoma logično, da se med kupci poraja tudi veliko vprašanj.

Zakaj izbrati steklene stene?

Steklene stene zagotavljajo veliko svetlobe, optično povečajo prostor in omogočajo povezanost z naravo zunaj objekta. Sodobne zasteklitve sten pa omogočajo tudi maksimalno prilagodljivost. Kupcem je na voljo več vrst zasteklitev, in sicer drsni sistemi, nihajna vrata, fiksna zasteklitev, po naročilu pa tudi avtomatska drsna električna vrata.

Kakšne so možnosti zasteklitve?

Kupci imajo na voljo več različnih možnosti zasteklitve. Drsna zasteklitev omogoča, da se lamele popolnoma odprejo in umaknejo na stran. Večtirna zasteklitev omogoča pomikanje steklenih lamel po več tirnicah. Pr visečem sistemu zasteklitve pa je mehanizem odpiranja vpet v zgornje vodilo, pri čemer tla ostanejo nedotaknjena.

Ali je možna izvedba zvočno izolativne steklene stene?

Popolnoma odveč so dvomi, da so steklene stene premalo izolativne, saj se za zasteklitev uporabljajo izključno kakovostni materiali. V tem primeru se za stekleno steno uporabi termopan sistem.

Drsne_steklene_predelne_stene_01
Drsne_steklene_predelne_stene_15
Drsne_steklene_predelne_stene_18
Drsne_steklene_predelne_stene_20
Drsne_steklene_predelne_stene_21
Drsne_steklene_predelne_stene_23
Drsne_steklene_predelne_stene_16
Drsne_steklene_predelne_stene_17
Drsne_steklene_predelne_stene_19
Drsne_steklene_predelne_stene_22
Drsne_steklene_predelne_stene_24
Drsne_steklene_predelne_stene_25
Drsne_steklene_predelne_stene_26
Drsne_steklene_predelne_stene_27
Drsne_steklene_predelne_stene_28
Drsne_steklene_predelne_stene_29
Drsne_steklene_predelne_stene_30
Drsne_steklene_predelne_stene_31
Drsne_steklene_predelne_stene_32
Drsne_steklene_predelne_stene_33
Drsne_steklene_predelne_stene_34
Drsne_steklene_predelne_stene_02
Drsne_steklene_predelne_stene_03
Drsne_steklene_predelne_stene_04
Drsne_steklene_predelne_stene_05
Drsne_steklene_predelne_stene_07
Drsne_steklene_predelne_stene_08
Drsne_steklene_predelne_stene_09
Drsne_steklene_predelne_stene_10
Drsne_steklene_predelne_stene_11
Drsne_steklene_predelne_stene_12
Drsne_steklene_predelne_stene_13
Drsne_steklene_predelne_stene_14
Brezokvirno drsno zastekljenjevanje

Naša celotna ponudba zasteklitve