DRSNA ZASTEKLITEV PERGOLE

Bi radi Vašo pergolo nadgradili v ličen samostojni objekt, pa ne veste kako? Večtirna zasteklitev ali drsna zasteklitev pergole je prestižna in funkcionalna rešitev, s katero boste pridobili dodatni prostor sprostitve.

Z brezokvirnim drsnim sistemom kot tudi večtirnim sistemom zastekljevanja v naši ponudbi, imate sedaj možnost Vašo pergolo nadgraditi, v vsestransko uporaben luksuzni samostojni objekt.

 

V parih sekundah imate popolni izkoristek odprtine, neposredni stik z zunanjostjo, koriščenje neglede na vremenske pogoje, velikost ter pozicijo in popolnoma drug namen uporabe. Ob hladnejših, mokrih zimskih dneh, boste lamele zaprli in drsno zastekljeno pergolo lahko koristili, kot zimski vrt, letno kuhinjo, zunanji lounge, dnevno sobo, rastlinjak, prostor za druženje, prostor za sproščanje, za shranjevanje, telovadbo, atelje za risanje,… V sončnih toplih dneh pa boste lamele odprli, uživali na prostem v neposrednem stiku z naravo. Brezokvirna drsna zasteklitev pa je en izmed najbolj prilagodljivih in vsestranskih sistemov zastekljevanja na tržišču. Drsna zasteklitev pergole je primerna za vse velikosti in oblike tega modernega senčila.

 

Sistem deluje na, po v tleh potopljenih vodilih in tako ni iztirjanja niti zatikanja, kar pomeni minimalno vzdrževanje in pa nikakršnih nepotrebnih talnih preprek. Vsa vodila so izdelana iz najkvalitetnejših materialov na tržišču, profili so iz eloksiranega aluminija, lamele so iz ESG kaljenega stekla ali z lepljenega in kaljenjega stekla z varnostno brušenimi in poliranimi robovi, vsi ti dejavniki pa omogočajo trajnost in praktično neuničljivost.

 

Razvoj pergole je v zadnjih letih napredoval do te mere, da dejansko izstopa iz klasičnih okvirjev pomena senčila, zatorej je kvalitetno in učinkovito drsno zastekljena pergola zagotovo dodana vrednost samemu namenu. Kontaktirajte nas, kajti mi Vam lahko to omogočimo.

Drsna_zasteklitev_pergole_4
Drsna_zasteklitev_pergole_3
Drsna_zasteklitev_pergole_6
Drsna_zasteklitev_pergole_7
Drsna_zasteklitev_pergole_8
Drsna_zasteklitev_pergole_5
Drsna_zasteklitev_pergole_2
pergola 2
pergola 3
pergola
pergola 23
pergola
Brezokvirno drsno zastekljenjevanje

Naša celotna ponudba zasteklitve