STEKLENA DRSNA IN ZLOŽLJIVA VRATA

Minimalistična dvokrilna vrata Airclos so kot nalašč za zapiranje odprtih prostorov ali delitev notranjosti.

Minimalistična aluminijasta zložljiva vrata

 

Minimalistična aluminijasta zložljiva vrata z vrednostjo Uw od 1,45 W/m²K. Namestite jih z neprekosljivo toplotno izolacijo in ustvarite učinkovitejše prostore.

 

Naša zložljiva vrata najvišjega razreda dosegajo koeficient toplotne prehodnosti Uw = 1,45 W/m²K, s čimer dosegajo najbolj omejujoče ravni toplotne izolacije.

 

Zahvaljujoč temu je v vašem domu ali podjetju zagotovljeno največje toplotno udobje, ne da bi povečali račun za energijo in zmanjšali ogljični odtis.

Ustvarite velike sisteme zložljivih vrat s panoramskim razgledom

 

Steklene plošče do višine 5 m in širine 1,2 m za skupno odprtost do 90%.

 

Preglednost je zaradi velikih dimenzij ena glavnih značilnosti naših aluminijastih ohišij in dvokrilnih drsnih vrat.

 

Poleg tega sistem po odprtju zavzame le 10% celotnega prostora, kar olajša vgradnjo velikih vrat in omogoča ustvarjanje panoramskih pogledov.

 

V nekaj sekundah popolnoma zaprite prostor ali ponovno vzpostavite popoln stik z zunanjostjo.

Odprite prostor in si povečajte kvaliteto življenja

Kontakrtirajte ekipo naših strokovnjakov

V celoti vodotesna in zrakotesna aluminijasta zložljiva vrata

 

Ustvarite prostore, popolnoma zaščitene pred dežjem in vetrom. Naši sistemi so izdelani z dvojnimi, trojnimi ali četvernimi tesnili (odvisno od serije), posebej zasnovanimi za zagotavljanje večje vodotesnosti in izboljšanje toplotne učinkovitosti.

 

Velika prilgodljivost zložljivih vrat

 

Prilagodite svoja steklena zložljiva vrata glede na potrebe projekta. Vrata se lahko zložijo navznoter, navzven, vse na desno, vse na levo ali na sredino. Ker sistem ponuja več možnosti odpiranja, se lahko glede na priložnost odločite, na katero stran zložite odpiranje.

Ekskluzivni zaključki, ukrivljene in poligonalne oblike ali varnostno steklo.

Vsaka od naših serij je zasnovana po meri, kar omogoča dodatno prilagajanje. Med številnimi drugimi možnostmi izberite število steklenih panelov, smer odpiranja, položaj spodnjega vodila ali vrste stekla.