fbpx

DRSNA ZASTEKLITEV ZIMSKEGA VRTA

Ker Vam kvalitetna, elegantna večtirna ali drsna zasteklitev zimskega vrta, omogočata polni potencial in uporabo skozi vse leto.

Že samo ime zimski vrt pomeni, da je to prostor kateri se koristi bolj kot ne v zimskem času, saj se poleti, ponavadi v celoti zastekljeni zimski vrt, segreje do temperatur, katere niso ravno življensko, še manj pa sproščujočo vzdržne. Drsna zasteklitev zimskega vrta, v naši ponudbi, kjer se vse steklene lamele odprejo na eno, drugo ali obe strani pa ta problem izbriše. V visokih poletnih temperaturah lamele preprosto odprete, poskrbite za dovod zraka in sočasno omogočate naravno prevetritev in hlajenje. V zimskih dneh lamele zaprete, postavite v prostor kakšen grelni element in prostor koristite dalje nemoteno, kljub zunanjim nizkim temperaturam. V drsno ali večtirno zastekljenem zimskem vrtu imate sedaj možnost uživati skozi vse leto, v vseh letnih časih in vremenskih pogojih. Visoko kvalitetna vodoodporna, protihrupna in protivetrovna silikonska tesnila med steklenimi lamelami, namesto klasičnih okvirjev, pa omogočijo nemoten pogled, neposredni stik z naravo in maksimalen dovod svetlobe skozi cel dan.

 

Drsno zastekljeni zimski vrt je praktičen, dodatni prostor že obstoječemu objektu, kateri ponuja veliko možnosti uporabe in sočasno tudi prednosti. Ne samo, da ponuja dodatni prostor za druženje, počitek, telovadbo, stik z naravo, ob primerni umestitvi in izboru materialov, lahko z Vašim drsno zastekljenim zimskim vrtom prihranite kar zadovoljivo količino energije.

 

Zatorej, če si želite izboljšati kvaliteto Vašega bivanja, popolni izkoristek prostora, dodatno jedilnico, dnevno sobo, rastlinjak, igralnico in namesto zimskega, zimsko-letni vrt, potem smo Mi prava izbira za Vas.

Brezokvirno drsno zastekljenjevanje

Naša celotna ponudba zasteklitve

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve