fbpx

DRSNA ZASTEKLITEV LETNE KUHINJE

Bi jo želeli koristiti tudi pozimi? Drsna zasteklitev letne kuhinje je trajnostna in učinkovita nadgradnja, s katero pridobite možnosti koriščenja skozi vse leto.

Vizija našega podjetja je, omogočiti ljudem stik z naravo v njihovem primarnem življenjskem okolju in z brezokvirnim drsnim sistemom ali večtirnim sistemom zastekljevanja v naši ponudbi, lahko to absolutno zagotovimo.

 

Z sistemom zastekljevanja pri katerem, se vse steklene lamele umaknejo na eno, drugo ali obe strani, bo Vaša drsna zasteklitev letne kuhinje resnično prišla do maksimalnega koriščenja, ne glede na letne čase in vremenske pogoje in tako letna kuhinja kar naenkrat postane letno-zimska kuhinja.

 

V sončnih toplih dneh boste uživali ob celotno odprtem prostoru, ob morebitnem vetru ali dežju si lamele postavite protivetrno, pozimi pa steklene lamele zaprete in letno kuhinjo nemoteno koristite dalje. V hladnih dneh je tako lahko kakovostno drsno zastekljena letna kuhinja še vedno prostor za kuhanje, druženje, počitek, shranjevanje, sušenje raznih zelišč, cvetja in pa tudi idealeno mesto za pripravo ozimnice saj ga enostavno prezračite v parih sekundah. Kvalitetna vremensko odporna silikonska tesnila med steklenimi lamelami, namesto klasičnih okvirjev, pa omogočijo nemoten pogled, neposredni stik z naravo in maksimalen dovod svetlobe tudi v krajših zimskih dnevih.

 

V gospodinjstvih po celem svetu, je letna kuhinja zaradi možnosti uporabe in vsestranskosti, postala zelo priljubljen objekt v zadnjih nekaj letih. Poleti je idealen prostor za druženje ob kuhanju, za razne piknike, rojstnodnevne zabave, kotiček za umik,… Pozimi pa ponavadi letna kuhinja v uporabi malo stagnira in jo ljudje koristijo bolj kot ne po naključju in sam prosotor preide v sekundarno uporabo in korist.

 

Estetska drsna zasteklitev letne kuhinje pa omogoča rabo vaše zunanje kuhinje skozi vse leto in tako tudi razširi opcije uporabe in koristi. Kontaktirajte nas in zabrišite meje tam, kjer jih ne potrebujete.

Brezokvirno drsno zastekljenjevanje

Naša celotna ponudba zasteklitve

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve