Drsne steklene predelne stene lahko uporabim, da pregradim prostor.

Drsne steklene predelne stene lahko uporabim in z njimi pregradim prostor. Ohranil bom svetlobo, ki jo bi drugače izgubil, če bi uporabil kakšen drug material za predelno steno. Dobro je, da jih lahko uporabim tako v bivalnih ali poslovnih prostorih. Steklo, ki ga moram uporabit, naj bo kaljeno in varnostno. Izbiram lahko med 8, 10 in 12 mm debelim steklom. Kar mi je še posebej všeč, je da lahko uporabim dekorativne folije ali peskane vzorce. S tem lahko popestrim končni izgled in videz prostora. Dodatno lahko na drsne steklene predelne stene namestim vrata. Kar pa bo zahtevalo nekaj več truda in dela.

Ker želim ohraniti svetel prostor, se bom poslužil ALU ali INOX profilov, da bo čim boljša kombinacija uporabljenih materialov. Prednosti drsne steklene predelne stene :

  • Prostor bo svetel
  • Steklo si lahko pripravim glede na dimenzije, prostora
  • Dodatna možnost zvočne izolacije
  • Končni izgled stekla, si bom lahko prilagodil svojim željam

Kar pa je pri celem projektu najboljše, da si bom lahko naročil folijo z motivom. Tako si bom lahko na steklo namestil sliko, napis oziroma, kar mi bo tisti trenutek všeč. Našel sem tudi podjetje, ki mi lahko izdela folijo iz fotografije, ki jim jo pošljem. Tako lahko uporabim več različnih fotografij in več različnih velikosti.

Seveda mi bo največ časa vzela točna izmera, da bom lahko pravilno naročil material. Ampak končni izgled bo pa točno tak, kot sem si ga zamislil.